Senatorul AUR Dorinel Cosma, demersuri pentru redeschiderea Vamii Racovat: "S-au investit 3,5 milioane euro... sta inchis de 11 ani"

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 13:35
66 citiri
Unul dintre obiectivele strategice ale judetului sta inchis de mai bine de un deceniu desi s-au investit cateva milioane de euro in lucrari de modernizare. Dorinel Cosma, senator AUR Botosani, a inaintat o interpelare ministrului interimar al Finantelor, Dan Vilceanu, prin care ii cere acestuia redeschiderea singurei treceri de frontiera in Ucraina din judet, un obiectiv cu impact social si economic in zona de nord a judetului. Va redam integral continutul interpelarii formulate de senatorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.