Senatorul Cosma(AUR) catre ministrul Transporturilor: "De ce in planul initial al autostrazii A7 nu a fost inclus si judetul Botosani?"

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 13:08
93 citiri
Senatorul botosanean Dorinel Cosma, de la AUR Botosani, a transmis mai multe intrebari lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, cu privire la Autostrada Moldovei A7 si a conectarii la aceasta a judetului. Cosma sustine ca "din punct de vedere regional, in Romania exista o mare discrepanta de dezvoltare. Prosperitatea este concentrata in cativa poli urbani, mai ales in regiunea Bucuresti-Ilfov. In restul tarii, mai ales mai ales in zonele rurale sau al urbanului mic, situatia e radical ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.