Senatorul Dorinel Cosma, AUR Botosani, lupta cu PNL, USR si UDMR pentru Legea cosului minim. "Romanii cu salariul minim nu merita un trai decent?"

Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 16:36
54 citiri
Un senator al AUR Botosani, omul de afaceri Dorinel Cosma, le arata romanilor cum parlamentarii PNL, USR si UDMR se opun cresterii nivelului de trai a romanilor cu cele mai mici salarii. Legea privind cosul minim pentru un trai decent, a fost pe ordinea zi pe 22 Octombrie 2021. Romanii au inregistrat cheltuieli mari pentru viata de zi cu zi in ultima perioada. Cresteri mai mari decat anul precedent s-au inregistrat la capitolul cheltuieli pentru alimentatie cu +5,5% mai mult septembrie 2020 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.