Silegeanu spulbera toata strategia de imagine a primarului Andrei legata de scoaterea liniilor de tramvai: "O ruleta pe bani publici"

Joi, 18 August 2022, ora 19:36
73 citiri
Dezafectarea infrastructurii de tramvai din municipiul Botosani este unul dintre cele mai mari paradoxuri administrative romanesti. "Momentul istoric" pe care il elogiaza cu mandrie primarul Cosmin Andrei, vizand lucrarile demarate pe strada Primaverii, reprezinta o decizie neinspirata din toate punctele de vedere si reflecta incapacitatea manageriala a acestuia. Inainte de toate, este intr-adevar o chestiune "istorica" renuntarea la o finantare de 180 de milioane de lei, din fonduri europene, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.