Situatie scandaloasa la Infectioase, in Botosani. Cum s-au distrat cot la cot cadre medicale si pacienti, dansand si cantand "imnul COVID"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Mai 2020, ora 17:49
77 citiri
Mai multe cadre medicale, dar si pacienti de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani au intrat in atentia Politiei dupa ce au cantat prin saloane un imn al COVID. In versurile cantecului sunt ironizate conditiile din spital. Printre "petrecareti", s-au aflat si pacienti infectati cu noul coronavirus. Cadrele medicale si pacientii s-au distrat impreuna prin saloanele Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani, arata botosaneanul.ro. Mai precis, au dansat si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.