Slujba de pomenire pentru eroul anticomunist Mugur Calinescu organizata de Fratia Ortodoxa, "Scut botosanean" si Uniunea "Vatra Noastra Romaneasca"

Miercuri, 10 Februarie 2021, ora 10:37
32 citiri
Comunicat de presa: Fara sacrificiu si fara jertfa nu se poate construi nimic trainic. O natiune nu supravietuieste atat prin milioanele de cetateni obedienti fata de un regim totalitar, cat mai ales prin cei care aleg sa-si jertfeasca propria fiinta intru apararea fiintei neamului. Avem astfel obligatia sfanta de a pretui memoria sfintilor, martirilor si eroilor care si-au sacrificat tot ce au avut mai de pret in lupta pentru apararea valorilor noastre identitare. Un astfel de erou este si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.