Soptica: "PSD nu s-a schimbat... aceleasi gasti create initial de Octav Cozmanca acum 20 de ani si legitimate de Liviu Dragnea. Astazi se rafuiesc intre ei"

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 19:37
34 citiri
Liderul PNL Botosani, senatorul Costel Soptica, a marcat un an de la castigarea alegerilor europarlamentare de catre liberali printr-un atac dur la adresa PSD. Liberalul a criticat declarat ca in ciuda faptului ca a primit o palma de la romani, PSD nu s-a schimbat si ca isi continua modul de a face politica. Costel Soptica a criticat atat PSD la nivel central, cat si pe social-democratii care conduc judetul Botosani si a precizat ca Romania trebuie eliberata de fostul partid de guvernamant la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.