Spitalul din Saveni, in stare avansata de degradare

   

Elena Cardas, medic la Sectia din Saveni a Spitalului Judetean de Urgenta din Botosani a publicat joi, pe contul sau de Facebook, un set de fotografii prin intermediul carora arata starea de degradare a unitatii medicale, ea catalogand fostul spital orasenesc din Saveni drept "Spitalul fantoma". Mormane de gunoaie, geamuri sparte, daramaturi sunt intalnite la tot pasul.
"Aceasta este fata nevazuta a spitalului unde muncesc. Saveni, 2016. E dezolant si salbatic, parca as locui intr-un platou de filmare la Hollywood, lipsesc doar fantomele. Ma simt ca 'Intr-un veac de singuratate' al lui Garcia Marquez", scrie pe reteaua de socializare medicul Elena Cardas, in varsta de 57 de ani.

Spitalul Orasenesc Saveni a fost desfiintat in 2011, in urma procesului de comasare a unitatilor spitalicesti. In prezent, el functioneaza ca sectie exterioara a Spitalului Judetean de Urgenta "Mavromati".
Joi, 14 Aprilie 2016, ora 18:16
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Jurnalista din Botosani decedata la numai 29 de ani
O fosta jurnalista din redactia Botosaneanul a trecut in lumea celor drepti. Madalina Moraru a ...
Doar 7 botosaneni s-au imunizat cu serul AstraZeneca
Autoritatile sanitare din Botosani avertizeaza asupra atractivitatii scazute in cazul singurului ...
Greselile fatale ale Aliatilor in fata lui Hitler. Cum a fost lasat sa cucereasca Europa in prima faza a ofensivei germane
Inceputul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a fost dominat copios de Germania nazista. De altfel, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor