Tanar profesor din Botosani, premiat pentru creativitate la Gala Angelica Gherman: Am primit un imbold care mi-a schimbat putin perceptia despre ceea ce fac - VIDEO & GALERIE FOTO

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 21:00
92 citiri
Intrerupta anul trecut in pandemie, cand gandurile la Angelica Gherman s-au unit de la distanta in mediul virtual, Gala care-i poarta numele regretatei invatatoare s-a reluat in 2022 in conditii speciale.

De ce 5 ianuarie

Pe 5 ianuarie Angelica Gherman si-ar fi serbat ziua de nastere. Fiica ei a decis ca in fiecare an, de aici incolo, 5 ianuarie sa fie ziua in care oamenii sa-si aduca aminte de ea si sa o serbeze la Gala Angelica Gherman, care a ajuns in 2022 la cea de-a IX-a editie.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Primul parc senzorial din Moldova. Cum va arata zona publica dedicata copiilor cu dizabilitati din nordul regiunii
In municipiul Botosani se construieste al doilea mare parc senzorial din Romania. Aceasta investitie ...
Criza de personal la Spitalul Judetean "Mavromati"
Criza personalului medical se resimte tot mai mult in cadrul Spitalului Judetean "Mavromati" din ...
Suedez internat intr-un spital botosanean, fericit la externare: A afirmat ca a fost mai bine tratat ca in Suedia - VIDEO
Barbatul a petrecut aproximativ doua saptamani pe un pat de spital dintr-o unitate spitaliceasca ...