Un fost viceprimar despre relatia dintre Flutur si conducerea PNL: "Si-au dat la gioale reciproc si a pierdut toata lumea. PSD a fost partid!"

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 15:33
18 citiri
Un fost viceprimar care si-a manifestat public sustinerea la alegerile locale pentru primarul in functie Catalin Flutur face dezvaluiri din culisele PNL Botosani cu privire la relatia dintre actualul primar si liderii filialei PNL. Ca fuziunea dintre PNL si PDL la Botosani nu s-a facut inca si cele doua foste partide se comporta de multe ori ca in perioada in care erau in opozitie unul cu altul, iar PNL era cu PSD in USL, este de notorietate pentru toti cei care urmaresc viata politica locala. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.