Un viceprimar a demisionat si aduce acuze grave primarului: "... dispus sa terorizeze angajatii... sa foloseasca bunurile si resursele in interes propriu"

Miercuri, 23 Noiembrie 2022, ora 10:36
72 citiri
Viceprimarul comunei Baluseni, Laurentiu Lupascu, si-a anuntat demisia din functie si sustine ca a luat aceasta decizie din cauza primarului Claudiu Doroftei. In Baluseni, primarul este de la PSD iar viceprimarul de la PNL. "Astazi 23.11.2022 mi-am depus demisia din functia de viceprimar al Comunei Baluseni. Am constatat in aceasta perioada ca nu poate exista colaborare intre subsemnatul si actualul primar. Un primar tanar dar cu comportament de despot, dispus sa cheltuie sume uriase pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.