VIDEO Mihaela Hunca: "Degeaba am tot tras semnale de alarma. Guvernul Orban a scapat complet situatia de sub control. Demisia de urgenta a acestui Guvern"

Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 16:36
35 citiri
Comunicat de presa deputat Mihaela Hunca, candidat Pro Romania la Camera Deputatilor: !Ceea ce, din pacate era de asteptat s-a produs si degeaba am tot tras semnale de alarma ca n nu s-a facut nimic. Situatia este foarte grava, dupa cum stiti, Botosaniul a intrat de azi dimineata in scenariul rosu din cauza pandemiei de Covid, care a explodat efectiv in ultimele zile. Datele privind incidenta pe municipiul resedinta de judet a cazurilor noi de Covid-19 din ultimele 14 zile, au urcat la 3,13 la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.