Vrea sa atraga cateva sute de milioane de euro in Botosani si localitatile vecine din Suceava si Iasi dupa un model deja implementat: "Avem treaba!"

Vineri, 23 Octombrie 2020, ora 10:37
35 citiri
In Romania pana acum un singur judet a avut implementat mecanismul european Investitii Teritoriale Integrate (ITI) prin care s-au alocat fonduri europene pentru recuperarea decalajelor de dezvoltare. Un senator din Botosani a facut toate demersurile necesare, atat pe plan local, regional, cat si national, pentru ca si judetul geniilor Eminescu si Enescu sa beneficieze de fondurile europene pe care Uniunea Europeana le acorda prin intermediul ITI. Dupa ce la nivel local au fost convinsi toti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.