Zilele Botosaniului, mutate la debutul campaniei electorale, cu un buget record: 500 de mii de lei / Consilier: "Insista sa se faca campanie electorala pe bani publici"

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 09:31
211 citiri
Primarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei, a obtinut votul alesilor locali pentru organizarea Zilelor Municipiului la startul campaniei electorale.

Proiectul presupunea o cheltuiala de 500.000 de lei din bugetul local, o suma semnificativ mai mare fata de anii precedenti, dar pentru care reprezentantii primariei nu garanteaza ca nu va fi folosita in scop electoral.

Daca in anii precedenti Zilele Orasului se organizau in perioada sarbatorii "Sfantului Gheorghe", patronul spiritual al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei