Atentionare InfoCons! Restaurantele trebuie sa afiseze ingredientele, declaratia nutritionala si aditivii pentru preparate!

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 11:49
967 citiri
Conform Ordinului privind furnizarea de informatii la comercializarea produselor finite/ mancarurilor furnizate de unitatile de restauratie colectiva, au fost stabilite noi modalitati de atentionare si aducere la cunostinta consumatorilor a informatiilor despre ingredientele folosite in produsele finite si preparatele comercializate de catre unitatile de restauratie colectiva de si menite a fi servite pe loc sau, dimpotriva, la domiciliu de catre consumatori. Aceasta informatie a fost publicata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.