A plecat la Domnul tatal lui Mugur Calinescu. "Nici macar nu a apucat sa isi reinhumeze fiul. Intreba in stanga si in dreapta ce se mai aude cu Mugurel"

Marti, 05 Iunie 2018, ora 23:59
461 citiri
Mihai Calinescu, tatal eroului anticomunist Mugur Calinescu, va fi condus miercuri pe ultimul drum. Avea 83 de ani si nu a mai apucat sa isi vada copilul ingropat din nou, spre odihna vesnica.
Mihai Calinescu, tatal lui Mugur

In urma cu un an, coplesit de durere langa crucea fiului sau, dar agatandu-se de speranta ca cei care i-au chinuit si omorat copilul vor da socoteala, tatal lui Mugur Calinescu se mira doar ca unul dintre anchetatorii Securitatii traieste si astazi nestingherit, probabil ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani