Au inceput inscrierile pentru Concursul National de Poezie si Interpretare Critica a Operei Eminesciene "Porni Luceafarul..."

Luni, 03 Mai 2021, ora 11:50
25 citiri
Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani, cu sprijinul Consiliului Judetean Botosani, organizeaza in perioada 11 - 13 iunie 2021, Concursul National de Poezie si Interpretare Critica a Operei Eminesciene "Porni Luceafarul...", editia a XL-a.
Concursul isi propune sa descopere si sa promoveze noi talente poetice si critice si se adreseaza poetilor si criticilor literari care nu au debutat in volum si care nu au depasit varsta de 40 de ani, calculata la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani