Concertul "Unire-n cuget si-n simtiri", organizat cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane, a starnit ropote de aplauze

Luni, 25 Ianuarie 2021, ora 11:50
32 citiri
Ziua de 24 ianuarie a readus in prim-planul evenimentelor Orchestra Rapsozii Botosanilor, intr-un concert extraordinar pentru orice suflet de roman adevarat.
"Unire-n cuget si-n simtiri", concert pus in scena pentru toti iubitorii de folclor si pentru toti cei ce simt romaneste.
"Multumim domnului muzeograf Gheorghe Median care a vorbit in deschiderea spectacolului despre importanta istorica a zilei de 24 ianuarie. Frumusetea unui popor se vede in momentele importante de peste an, atunci cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani