18 medalii castigate de botosanenii de la

   

In perioada 13-16 septembrie 2018, la Sala Polivalenta din municipiul Bucuresti, Federatia Romana de Taekwondo WT, impreuna cu Uniunea Balcanica de Taekwondo WT, au organizat cea 20-a editie a Campionatului Balcanic de Taekwondo WT, ce a adunat la start peste 600 de sportivi si 50 de oficiali din tarile membre ale Uniunii Balcanice de Taekwondo WT.
Din cadrul Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club au fost selectionati la lotul national 24 de sportivi pentru lotul A, respectiv lotul B, fiind un numar foarte mare pentru o competitie internationala de asemenea anvergura.

In acest an, clasamentul general pe natiuni a desemnat Romania ca fiind castigatoarea Trofeului Campionatului Balcanic. Locul 1 fost obtinut prin cumularea medaliilor obtinute de sportivii romani.

Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club a obtinut pentru Romania nu mai putin de 18 medalii, din care 3 de aur, 4 de argint si 11 de bronz, dupa cum urmeaza:

LOCUL I:
- Diana-Nicola MATEI, la categoria Seniori Feminin +73 Kg;
- Mihai TUDOSAN, la categoria Seniori Masculin -68 Kg;
- Alexandra Andreea AGACHE, la categoria Juniori -55 Kg.

LOCUL II:
- Vlad PETREANU, la categoria Cadeti Masculin -57 Kg;
- Florin Alexandru RACLES, la categoria Cadeti Masculin -45 Kg;
- Dumitru Robert ANUEsA, la categoria Juniori Masculin -63 Kg;
- Antonia Giuliana VORNICEANU, la categoria Juniori Feminin -55 Kg.

LOCUL III:
- Florin RAILEANU, la categoria Seniori Masculin -68 Kg;
- Alexandru Andrei AGACHE, la categoria Cadeti Masculin -45 Kg;
- Mario Alexandru COJOCARIU, la categoria Copii Masculin -43 Kg;
- Sidonia Nicoleta PAVEL, la categoria Copii Feminin -38 Kg;
- Andreea Gabriela IGNAT, la categoria Juniori Feminin -46 Kg;
- Paul Daniel STIRBU, la categoria Copii Masculin -26 Kg;
- Patrik Stefan BRUMARI, la categoria Copii Masculin -38 Kg;
- Gabriel Alin AGHIEsOAIE, la categoria Cadeti Masculin -49 Kg;
- Vasile Ionut S RBU, la categoria Juniori Masculin -48 Kg;
- Denis-Paul MATEI, la categoria Seniori Masculin -63 Kg.

Cu o prezenta remarcabila, cu victorii obtinute, dar fara sansa obtinerii medaliilor pentru Romania, sunt urmatorii: Ana SANAUEsANU, Andreea CORDUNEANU, Camelia DAVID, Andrei Alexandru ANDRUS, George HOBJILA, Robert Gabriel DIRVARIU, Mario Alexandru TOFAN si Cristian Daniel SENCIUC.

Aceste rezultate au fost posibile si prin aportul adus de conducatorul de delegatie, Nicoleta-Ana MATEI, de kinetoterapeutul Lucian IBANESCU si de tehnicienii Diana-Nicola MATEI, Andrei Alexandru ANDRUS, George HOBJILA, Marian COJOCARIU, Jan-Pavel MATEI si Denis-Paul MATEI. Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fara sprijinul si implicarea partenerilor nostri principali, acestia fiind parintii sportivilor.

Rezultatele deosebite obtinute de Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club, vin in urma colaborarii cu Clubul Sportiv Botosani, in vederea dezvoltarii performantei sportive, a colaborarii cu Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, pentru a oferi o sansa in sport si copiilor proveniti din medii defavorizate: 1 medalie de aur (Mihai Tudosan), 1 medalie de argint (Florin Alexandru Racles) si 1 medalie de bronz (Florin Raileanu) au fost obtinute de cei 3 sportivi din cadrul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, sprijiniti financiar in mod constant pentru deplasari si echipament sportiv de catre Farmacia Anca si de catre cei de la Sabrini, prilej prin care dorim sa le multumim public pentru sustinere. De asemenea, le multumim celor de la Euroglass Botosani, care o sprijina constant pe sportiva Andreea Gabriela Ignat (una dintre cele mai titrate sportive ale noastre). Totodata, dorim sa multumim Primariei si Consiliului Local al municipiului Botosani, Primariei si Consiliului Local al comunei Dumbraveni, prin domnul primar Ioan Paval si pentru sprijinul sportivilor din cadrul sectiilor de Taekwondo WT din Botosani si din Dumbraveni.

"Sunt foarte multumit de toti sportivii nostri participanti la a XX-a editie a Campionatului Balcanic de Taekwondo WT, aceste rezultate reprezinta munca intensa la antrenamente si cantonamente a sportivilor si a staffului tehnic. Sunt bucuros ca am avut selectionati in cadrul lotului national sportivi la ambele grupe de antrenament, Botosani, respectiv Dumbraveni. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale tuturor persoanelor implicate in activitatea clubului, sportivi, parinti, tehnicieni, parteneri, sponsori si sustinatori. Ne pregatim sa participam la Cupa Romaniei cu cel mai numeros lot de sportivi de la infiintarea clubului, competitie ce se va desfasura in perioada 12-14 octombrie la Sala Polivalenta din Botosani." a declarat presedintele Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI - Centura neagra 4 Dan. (Comunicat de presa)
Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 14:01
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
A fost eliberat certificatul de urbanism pentru constructia Variantei de ocolire a municipiului Dorohoi
Sursa foto: nvconstruct.ro Consiliul Judetean Botosani a emis certificatul de urbanism pentru ...
Cosmarul romanilor din satul chinuit de sete: "Bem apa din santuri, de 30 de ani. Ca animalele!"
Intr-un sat din judetul Botosani, peste 100 de familii traiesc de mai bine de 30 de ani fara nicio ...
Unde se face branza de oaie considerata cea mai buna din Romania. Secretul ei, explicat de un reputat cercetator
Specialistii spun ca laptele folosit este obtinut de la o rasa de oi unicat in Europa, fiind cel mai ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor