Adelina Ungureanu, despre criza din Italia: "Vorbesc des cu colegele mele de echipa din Italia, situatia este in continuare dificila!"

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 16:51
92 citiri
Adelina Ungureanu, considerata cea mai frumoasa voleibalista din Romania, a plecat in vara, in Italia, ajungand la doar 20 de ani in unul dintre cele mai importante campionate din lume, dupa ce a semnat cu echipa Cuneo Granda. Odata cu pandemia de Coronavirus, Adelina a revenit acasa.
"Eram in Italia in momentul in care a inceput epidemia si efectele s-au resimtit imediat si asupra activitatii noastre, prin restrictii si masuri de siguranta suplimentare la antrenamente, urmate de anularea a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani