Apel la botosaneni! Spitalul Judetean Botosani in criza: "In ultima perioada au fost extrem de multe evenimente neplacute. Suntem in impas din punct de vedere al necesarului de sange"

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 14:03
29 citiri
Botosanenii care chiar vor sa faca o fapta buna sunt chemati de medici la donare de sange. In criza tot mai mare de sange, Spitalul Judetean s-a alaturat campaniei initiate de Patriarhie si CTS Botosani.
Campania "Doneaza sange, salveaza o viata" a Patriarhiei Romane se desfasoara pana pe 27 noiembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguina din Botosani.
Campania a inceput in Aprilie 2013 la initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, sub ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani