Astazi: Romania - Norvegia! Cu 3 botosaneni in teren si 30.000 de copii in tribune, Nationala cauta biletele catre EURO!

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 14:04
57 citiri
Romania intalneste astazi Norvegia, intr-o partida cruciala. In cazul unei infrangeri, Norvegia ar rata calificarea la Euro, in timp ce Romania ar mai avea doar sanse teoretice.
Andone&Co vor fi sustinuti de peste 30.000 de copii din tribune, acestia profita de regula UEFA, prin care copiii pot intra pe stadioanele suspendate.
La prima vedere, 2 dintre cei 3 botosaneni din lot sunt anuntati titulari. Al treilea are sanse mici sa fie titular, dupa prestatia slaba din Feroe. O surpriza pe care o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani