Bilant dureros pentru CSM Botosani: risca sa se defiinteze, dupa un an marcat de performante. "In teren, ma detasez de chiria de acasa"

Duminica, 22 Decembrie 2019, ora 16:41
68 citiri
Finele acestui an aduce cu sine si ora bilantului pentru echipa de handbal masculin a judetului. 2019 a reprezentat un an prosper pentru CSM Botosani, membrii sai marcand rezultate notabile pentru evolutia sportului local. Cu toate acestea, echipa se afla, in aceste momente, in impas, riscand sa se desfiinteze. Contractul incheiat cu municipalitatea si-a depasit termenul, iar finantarea din bugetul local, principala sursa de venit a clubului, a fost, ca atare, retrasa. Conducerea intampina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani