Catalin Flutur, intepaturi catre "rivali" dupa calificarea echipei FC Botosani in Play-Off: "Este inadmisibil sa construiesti o falsa tema electorala!"

Luni, 17 Februarie 2020, ora 11:04
64 citiri
Dupa ce s-au calificat in Play-Off, pentru prima oara in istorie, toata comunitatea botosaneana si-a indreptat privirea catre elevii lui Marius Croitoru.
Si primarul Catalin Flutur a trimis felicitari publice catre jucatorii si catre membri stafului. Printr-o scrisoare postata pe Facebook, edilul a tinut sa ii anunte pe botosaneni ca face presiuni pentru a se moderniza Stadionul Municipal si totodata a tinut sa clarifice situatie meciului de rugby de sambata, trimitand intepaturi catre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani