Cornisa AquaPark&Sports a devenit cel mai important parc de distractii de la granita de est a Uniunii Europene. Atrage turisti din trei tari: Romania, Republica Moldova si Ucraina!

Miercuri, 08 Ianuarie 2020, ora 14:03
45 citiri
Cornisa AquaPark&Sports poate sa se laude oficial ca a devenit cel mai important parc de distractii de la granita de est a Uniunii Europene, fiind cea mai importanta investitie de acest gen din zona de nord a Romaniei.
Parcul Regional de Agrement Turistic si Sportiv Cornisa Botosani a fost inaugurat oficial in 17 mai 2019, in cadrul unui eveniment care a durat trei zile si a adunat aproximativ 80.000 de vizitatori din Botosani, dar si din celalte judete ale Moldovei si Republica Moldova. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani