Costel Enache, inaintea meciului cu Viitorul: "Intalnim o echipa cu idei clare de joc. Trebuie sa fim eficienti si nu neaparat spectaculosi!"

Joi, 25 Octombrie 2018, ora 14:01
48 citiri
FC Botosani si Viitorul se intalnesc sambata, de la ora 18.00, in ultima etapa a turului Ligii I. Tehnicianul botosanean vrea un joc mai putin spectaculos, dar un joc eficient. El se asteapta la o partida echilibrata si spune ca elevii sai vor trebui sa alerge foarte mult pentru a obtine victoria.
"Cred ca o sa vedem tot un joc echilibrat. Avem un joc greu. Intalnim o echipa cu idei clare de joc, o echipa care are forta si trebuie sa depunem mult efort pentru a ne atinge obiectivul. E o echipa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani