Cupa Sperantei la Qwan Ki Do 2018 - FOTO

   

Sambata, 29 septembrie 2018, a avut loc la Sala Polivalenta din municipiul Botosani o competitie de Qwan Ki Do, "Cupa Sperantei", organizata de Clubul Sportiv Dao Botosani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport.
La eveniment au participat copii cu varsta cuprinsa intre 5-17 ani de la 5 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv C. S. Manh Su Tu Iasi, C. S. Cuong Dao Husi, alaturi, C.S. Hong Ha Radauti, C.S Floare de colt Borca si C. S. Dao Botosani.
Competitia a cuprins doua probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnica) au participat 92 copii, iar la proba Song Dau (proba de lupta), 65 de copii.

"La inceput de an sportiv 2018-2019, organizarea acestei competitii a insemnat o testare initiala a sprtivilor , similara cu cea din structura scolara, pentru a verifica pregatirea copiilor dupa vacanta si sa stabilim directiile pe care le vom urma in pregatirea competitionala in perioada urmatoare.", a declarat Eugen Esurcanu, coordonator tehnic pentru judetul Botosani, centura neagra 4 dang. "Acest eveniment face parte din finantarile nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botosani si Consiliul Local Botosani pe anul 2018. Continutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Primariei Municipiului Botosani si nu implica nicio resposabilitate din partea acesteia", a declarat Jajaie Florin, presedinte a CS DAO Botosani.
Luni, 01 Octombrie 2018, ora 21:03
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor