Exclusiv: Scandal de proportii la o scoala din judet. Mizeria si sobolanii ar fi motivele pentru care parintii au initiat o greva. Conducerea: "Cred ca a pus intentionat sobolanul acolo, ca sa ajunga la Acces Direct"

Vineri, 21 Februarie 2020, ora 14:05
87 citiri
O scoala din judetul Botosani se afla in centrul unui adevarat scandal. Parintii elevilor de clasa a patra nu isi mai lasa copiii sa mearga la ore. In vreme ce un parinte sustine ca motivul "revoltei" il reprezinta conditiile in care cei mici invata, conducerea scolii relateaza ca este vorba despre inconveniente legate de mutarea orelor la clasa respectiva dupa-amiaza. Imagini uluitoare au fost surprinse de catre o mama a unei eleve, ilustrand prezenta unui sobolan intr-o sala de curs, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani