FC Botosani poate pierde meciul cu CFR Cluj la MASA VERDE. Cum a incalcat REGULAMENTUL

   

FC Botosani a incalcat articolul 45 din ROAF si a avut doar 5 jucatori formati la nivel national, in loc de 6, pe foaia oficiala la meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.Astfel, se pare ca FRF va decide rezultatul 0-3 la "masa verde".
FC Botosani s-a impus la loviturile de departajare, 4-2 (2-2 dupa 90 si, respectiv, 120 de minute), in meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, dar este aproape sigur ca va pierde cu 0-3 la "masa verde".
ROAF (Regulamentul de Organizare al Activitatii Fotbalistice) prevede la art. 45 ca "echipele din Liga 1 au obligatia sa inscrie in raportul de arbitraj un numar minim de 6 jucatori formati la nivel national".
FC Botosani a avut doar 5 astfel de jucatori in lotul de 18: Moescu, Chindris, Brinza, Cimpanu si Patache. In meciurile din Cupa Romaniei se respecta regulile din Liga 1: "In privinta numarului maxim de jucatori extracomunitari folositi in jocurile din Cupa Romaniei, se aplica urmatoarele reguli: a) daca intr-un joc se intalnesc echipe din aceeasi categorie, se aplica regulile stabilite pentru categoria respectiva".
CFR Cluj are la dispozitie 48 de ore pentru a face contestatie, dar in astfel de cazuri este posibila o autosesizare a federatiei. "Sesizarea privind incalcarea acestor reguli poate fi facuta de orice club interesat, sau din oficiu, de catre Departamentul de Competitii al FRF/LPF, dupa caz", se precizeaza in ROAF.
Joi, 26 Septembrie 2019, ora 11:45
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Botosaniul a intrat in scenariul rosu. Se inchid scolile, restaurantele in spatii inchise si se interzic evenimentele
Municipiul Botosani a intrat in scenariul rosu. Incidenta a ajuns la 3.13 la mia de locuitori. ...
Inginerul care a modernizat peste 100 km de drumuri judetene si a luptat pentru drumurile spre Targu Frumos si Stefanesti
Profil de senator al judetului Botosani Cristian Achitei, PNL: De profesie inginer de drumuri, sunt ...
Senatorul botosanean Lucian Trufin, confirmat cu SARS-COV-2
Senatorul social-democrat Lucian Trufin a fost diagnosticat cu virusul COVID-19, a confirmat, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor