Jucatorii straini din FC Botosani vor sa mearga la familiile lor. Croitoru: "Exista posibilitatea sa nu se mai poata intoarce"

Marti, 17 Martie 2020, ora 16:49
75 citiri
Antrenorul FC Botosani, Marius Croitoru, a declarat la Telekom Sport ca unii dintre jucatorii straini de la FC Botosani, care nu au familiile alaturi de ei in Romania, vor sa plece la familiile lor cu orice risc. Conducerea clubului asteapta decizia UEFA pentru a hotari ce vor face mai departe.
Coronavirusul i-a speriat pe fotbalistii straini de la FC Botosani. Virusul COVID-19 s-a raspandit in toata lumea, dupa ce a pornit din China, iar strainii de la FC Botosani vor sa plece din Romania ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani