La Botosani se mai intampla si lucruri bune: Laboratorul de recuperare BFkT adulti de la Spitalul Judetean a fost reabilitat in totalitate!

Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 11:04
22 citiri
Laboratorul de recuperare BFkT adulti de la Spitalul Judetean a fost reabilitat in totalitate. Investitia de 400.000 lei a fost inaugurata in mod oficial, fondurile fiind asigurate de catre Consiliul Judetean.
Livia Mihalache, managerul unitatii sanitare, a declarat ca laboratorul BFKT a fost infiintat in 1980 si ca de atunci nu s-a mai facut nicio reparatie. Mai mult, una din masurile impuse de Directia de Sanatate Publica Botosani privind emiterea autorizatiei sanitare a fost reabilitarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani