Medalii de aur la Campionatul Balcanic de Taekwondo obtinute de sportivii legitimati la CS Real Taekwondo Team Botosani - FOTO

   

In perioada 14-16 septembrie, Federatia Romana de Taekwondo WT a organizat cu succes cea de a XX a editie a CampionatulUI Balcanic de Taekwondo, eveniment ce s-a desfasurat in cadrul Complexului Sportiv National "Sala Polivalenta" din Municipiul Bucuresti.
La aceasta competitie au luat startul nu mai putini de 600 de sportivi si mai bine de 50 de oficiali din toate tarile balcanice. Sportivi din Romania, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Moldova, Albania, Muntenegru precum si alte tari cu rezultate si traditie in taekwondo wt ce s-au intrecut pentru medaliile balcanice la probele Kyorugi si Poomsae.

CS Real Taekwondo Team Botosani a participat cu un lot format din opt sportivi si doi oficiali. In urma unei evolutii foarte bune, cinci dintre sportivi au reusit sa obtina doua medalii de aur si trei medalii de bronz.

Sportivii VAMANU ANDREI si MARIN BIANCA au reusit pentru a doua oara, respectiv a treia oara sa devina Campioni Balcanici intr-un interval de 3 ani de participare la acest mare eveniment, iar medaliile de bronz si le-au insusit sportivii BURLACU RARES, SOCARICI DARIUS si NISTOROAIA PAUL ALEXANDRU. Chiar daca nu au reusit sa urce pe podium cei trei sportivi Buzuc Denis, Gradinaru Adina si Marin Razvan prestatia lor in cadrul acestei competitii a fost foarte buna, ei fiind eliminati in sferturile de finala.

"Felicit toti sportivii care au reprezentat clubul si judetul Botosani la acest eveniment, pentru prestatia si daruirea acestora pe suprafata de concurs, dar nu in ultimul rand sincere multumiri parintilor pentru implicarea si sustinerea in toate activitatile clubului. Urmeaza o luna de pregatire continua pentru toti sportivii legitimati in cadrul clubului deoarece in perioada 13-14 octombrie CS REAL TAEKWONDO TEAM BOTOSANI sub egida Federatiei Romane de Taekwondo WT va organiza in parteneriat cu Municipiul Botosani si Primaria Municipiul Botosani CUPA ROM NIEI la taekwondo wt, editia XXI, pentru toate categoriile de varsta si cea de a VII a editie a Competitiei Nationale BOTOSANI OPEN la categoriile copii si juniori mici", a precizat Presedinte-Antrenor, Pasniciuc Nicolae, centura neagra 4 DAN.
Joi, 20 Septembrie 2018, ora 11:02
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Cinci oferte pentru cele 9 tramvaie noi din Botosani de la firme din Romania, Turcia, Polonia si Ucraina
Ministerul Lucrarilor Publice a primit cinci oferte la licitatia pentru achizitia a 49 de tramvaie ...
Cozi imense la plata impozitelor, la Botosani
Sute de oameni au stat, luni, la cozi pentru plata taxelor si impozitelor locale pentru anul 2021, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor