Momente emotionante in parcarea stadionului Dinamo. Cu cine s-a intalnit Liviu Ciobotariu

   

Mircea Rednic a anuntat inca din etapa trecuta ca-l va menaja pe Denis Ciobotariu cu FC Botosani, deoarece echipa adversa este antrenata de tatal sau. Antrenorul lui Dinamo a vrut astfel sa-l protejeze de eventuale emotii are l-ar fi impins sa greseasca.
Foto: telekomsport.ro
Denis Ciobotariu si tatal sau, Liviu Ciobotariu, au fost adversari, in Dinamo - FC Botosani 1-0. Insa, la final, s-au vazut in parcarea stadionului si s-au imbratisat.
Mircea Rednic a anuntat inca din etapa trecuta ca-l va menaja pe Denis Ciobotariu cu FC Botosani, deoarece echipa adversa este antrenata de tatal sau. Antrenorul lui Dinamo a vrut astfel sa-l protejeze de eventuale emotii are l-ar fi impins sa greseasca, arata telekomsport.ro.
Denis Ciobotariu a fost rezerva cu FC Botosani, dar s-a intalnit cu tatal sau in parcarea stadionului, dupa meci: "Era greu sa il vad pe baiatul meu ca lupta impotriva mea, impotriva echipei mele. Fiecare este cu echipa lui, el este la Dinamo, e platit de Dinamo, e jucatorul lui Dinamo. Eu sunt in momentul de fata la Botosani. Ca sa fiu sincer, mie mi-a convenit ca nu a jucat", a spus Liviu Ciobotariu.
Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 11:02
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Focar de COVID la un centru social din Botosani
Rata de infectare cu virusul COVID-19 in comuna Sulita din judetul Botosani a ajuns, miercuri, la ...
Anunt Nova Apaserv: pe 2 decembrie se opreste apa in municipiul Botosani pentru cateva ore
Din cauza unei avarii aparute pe conducta din PEHD O300 mm, in zona Muzeului Judetean de Istorie, ...
Botosani, 2020: Oamenii care au vrut sa doneze sange pentru dr.Malancea au gasit Centrul de Transfuzie inchis pentru ca duminica nu are program
Disectia de aorta suferita de fostul manager al Spitalului Judetean a scos la iveala o situatie ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor