Prima reactie a lui Alin Seroni, dupa ce s-a inteles cu FC Botosani: "Sper sa-mi ating obiectivele cu noua mea formatie"

Marti, 07 Ianuarie 2020, ora 21:04
142 citiri
Aflata in periocol de a-l pierde pe George Miron, FC Botosani s-a miscat rapid si l-a luat pe Alin Seroni, fostul fundas al celor de la UTA.
"Cu bune, cu rele, am petrecut o perioada frumoasa la UTA. Imi pare rau ca nu mi-am ajutat mai mult echipa in toamna din pricina unei accidentari, acum sunt bine, am trecut peste, dar am decis impreuna cu conducerea clubului sa ne strangem mana amiabil. In primul rand, ii multumesc domnului Ionut Popa ca a crezut in mine, pentru dansul am venit la Arad si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani