Romania dupa 30 de ani de democratie cu politicieni de carton: 300 de comune cu sute de mii de locuitori nu au niciun medic de familie!

Marti, 18 Februarie 2020, ora 11:03
25 citiri
Dupa 30 de ani de guvernare cu politicieni de carton, ce si-au luat salariile si diurnele la timp si cu regularitatea unui ceas, dar care si-au pus doar propriile interese in fata, Romania arata aproape care o tara din lumea a treia. In fata tuturor declaratiilor demagogice ale politicienilor, care de fapt le ascund incompetenta, singurul argument pe care nu il pot contesta ramane statistica.
O astfel de "statistica" a fost realizata recent de Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani