Romii din Botosani au prins gustul afacerilor pe fonduri europene. Au angajati romani si prospera: "Sunt tineri, muncitori, seriosi"

Luni, 02 Martie 2020, ora 11:03
33 citiri
Tinerii de etnie roma din municipiul Botosani s-au apucat de afaceri cu fonduri europene. In jur de 10 bussines-uri au deschis in ultimii doi ani romii botosaneni, printre care frizerii, firme de tamplarie, IT sau pizzerie, ultima fiind considerata un punct de cunoastere si integrare etnica intre romani si romi. La aceste firme lucreaza multi romani din medii defavorizate.
In ultimii doi ani 10 antreprenori de origine roma au accesat diferite axe de finantare si au deschis diferite afaceri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani