Se poate si fara influenta politicului! Doar prin munca, botosaneanul Florin Andone va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe an!

Joi, 12 Septembrie 2019, ora 11:03
29 citiri
Florin Andone a devenit cel mai bine platit jucator roman in acest moment. Atacantul adus de Galatasaray sub forma de imprumut de la Brighton va incasa 2,5 milioane de euro pe sezon, cel putin 200.000 de euro pe luna, anunta presa din Turcia.
Fotbalistul roman de 26 de ani va castiga astfel aproape dublu fata de Stefan Radu - fundasul lui Lazio incaseaza anual 1,4 milioane de euro, depasindu-i pe ceilalti stranieri. Vlad Chiriches si Razvan Marin au salarii de 1 milion de euro, in timp ce Ionut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani