Sucevenii vin sa castige la Botosani: "Vrem toate cele trei puncte puse in joc, la fel ca si adversarii nostri."

   

CSM Botosani si CSU Suceava se intalnesc in etapa a 4-a a Diviziei A, intr-un meci intitulat "Derby-ul Nordului". Ambele echipe isi doresc victoria, ce este egala cu prima pozitie in clasament.Acest lucru este confirmat si de antrenorul sucevean, Adrian Chirut.
"Stim ca ne asteapta un meci dificil, din aceasta cauza am si jucat un meci de pregatire la Vaslui. A fost bine, am verificat ce putem intr-un joc de calibru si nu am avut accidentari. Desi am urmarit echipa din Botosani, nici un meci nu seamana cu altul si noi ne-am pregatit in consecinta. Vom avea in fata o echipa alcatuita din jucatori cu mare experienta competitionala, vom avea o atmosfera incarcata la Botosani si suntem pregatiti pentru aceste lucruri. Am schimbat toata echipa fata de anul trecut si ce vom reusi in acest sezon competitional va fi numai prin munca. Vrem toate cele trei puncte puse in joc, la fel ca si adversarii nostri, si ne vom lupta pentru ele" a declarat acesta.
In sezonul precedent, CSU Suceava a retrogradat din primul esalon al handbalului romanesc. La Botosani evolueaza 6 Suceveni: portarul Mihai Nicolaievici si jucatorii de camp Florin Ciubotariu, Bogdan Soldanescu, Cristian Adomnicai, Claudiu Lazurca si Vlad Lazoreac. De asemenea, jucatorul sarb Radisav Koki este un fost jucator al echipei din Suceava.
Pentru aceasta partida a fost delegata o brigada pe masura, din Prahova. Centralii au experienta, arbitrand constant in Liga Zimbrilor. De asemenea, a fost delegat si un observator din Buzau.
(Iosif Pintilie)
Joi, 10 Octombrie 2019, ora 11:04
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Slujba de Boboteaza, sursa infectarii in masa cu nou coronavirus intr-o comuna din Botosani
Sursa infectarii comunitare cu virusul COVID-19 din localitatea Havarna din judetul Botosani, unde ...
Catalin Silegeanu: "Noi locuri de parcare la fiecare bloc si parcari supraetajate, raman doar promisiuni electorale sau vor deveni realitate?"
Comunicat de presa, Catalin Silegeanu, om politic: "Noi locuri de parcare la fiecare bloc si parcari ...
Doina Federovici, aleasa in Congresul Puterilor Locale si Regionale din Europa
Comunicat de presa: Doina Federovici, presedintele Consiliului Judetean Botosani, a fost aleasa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor