Urmeaza un meci greu pentru CSM Botosani, contand in Cupa Romaniei: "Este eliminatoriu, orice greseala poate conta pentru rezultatul final"

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 11:03
40 citiri
CSM Botosani isi va disputa suprematia cu CS Unirea Sannicolau Mare, intr-un meci contand pentru Cupa Romaniei-FAN Courier, care va avea loc pe 2 noiembrie, la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din municipiul Botosani, incepand cu ora 11:00.
CS Unirea Sannicolau Mare este o echipa de traditie, ce se afla acum pe locul 4 in Divizia A, Seria D, acumuland 9 puncte (3 victorii, 2 infrangeri) si avand cu un meci mai putin decat primul loc, CSM Oradea. In sezonul trecut de Cupa Romaniei, Unirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani