Actor de 32 de ani găsit mort în apartament, cu mâinile prinse la spate! Interpretase un rol în „Oscar și tanti Roz”

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 07:46
10226 citiri
Actor de 32 de ani găsit mort în apartament, cu mâinile prinse la spate! Interpretase un rol în „Oscar și tanti Roz”
Bouroșu a fost găsit mort FOTO facebook

Doliu în lumea teatrului, după ce un actor care a jucat pe scena teatrului Eugene Ionesco (TEI) a fost găsit mort în casă.

Ștefan Bouroșu avea 32 de ani și locuia la Chișinău. El a interpretat roluri în piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Actorul a fost găsit așa de către tatăl său, care fusese alertat de faptul că nu mai răspundea de câteva zile. Din câte se pare, tânrul actor moldovean s-a sinucis, deoarece la examinarea cadavrului de către medicul legist, leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. El locuia singur în chirie.

Actrița Olesea Svecla a mărturisit că nu-i vine a crede că această veste este adevărată.

”Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: ȘTEFAN BOUROȘU, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață!

Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt…Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan, Dragule…Zboară!”, a scris actrița.

Și jurnalista Irina Staver scrie că de această dureroasă veste ”toți au rămas surzi, muți si orbi“.

”De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit... Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebam noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul... Probabil că nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți si orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam să îți zic”, a scris Irina Staver.

Citește și:
Noi detalii din cazul „Alec Baldwin”. Actorul vorbea la telefon în momentul antrenamentului cu arme de foc
Noi detalii din cazul „Alec Baldwin”. Actorul vorbea la telefon în momentul antrenamentului cu arme de foc
Actorul american Alec Baldwin vorbea la telefon în timpul antrenamentului cu arme de foc pentru filmul ”Rust”, în timpul căruia a împuşcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna...
Cine va juca rolul lui Michael Jackson în filmul dedicat megastarului american
Cine va juca rolul lui Michael Jackson în filmul dedicat megastarului american
Michael Jackson, care a câştigat 13 premii Grammy şi a evoluat de la statutul de copil-minune în trupa Jackson 5 până a devenit cel mai mare star pop din lume, a murit în 2009 la vârsta de...
Comentarii
Poza milan
milan
rank 1
crimele intrehomoqexuali sunt denumite " sinucideri "
Poza Fagoe
Fagoe
rank 2
S-a sinucis, cu mainile legate la spate?!