Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce-au fost inainte sa devina celebri - Vedete si joburile lor de tot rasul (Galerie foto)

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 11:09
16122 citiri
Ce-au fost inainte sa devina celebri - Vedete si joburile lor de tot rasul (Galerie foto)
Foto: Oddee

Inainte de a deveni celebri, s-au luptat cu grijile legate de banii de chirie si chiar mancare, intocmai ca orice om, pentru ca nu toate vedetele de la Hollywood s-au nascut in puf.

Vedete care s-au dezbracat pe bani... sau fara - Au facut o vreme striptease (Galerie foto)

Daca primul job al lui Brad Pitt este cunoscut, acesta facand reclama la un fast-food imbracat in pui, nu despre toti actorii se cunosc astfel de detalii "picante".

7 actori de comedie si joburile lor de dinainte de celebritate (Galerie foto)

Jon Hamm, de exemplu, actor cunoscut din "Mad Man", inainte sa fie actor cu patalama, lucra in industria porno. E drept ca nu aparea el in fata camerei, insa jobul era la fel de "deprimant" si fara perspectiva, dupa cum a declarat el.

El era cel care avea grija ca toate obiectele din cadru sa fie la locul lor, sa nu se vada vreo scrumiera, atunci cand nu era cazul, relateaza Oddee.

Facea "cateva sute de dolari pe zi", ceea ce nu e putin la mii de kilometri departare, insa sufletul ii "murea", a declarat el. "A fost o experienta din care am invatat", a declarat el mult mai tarziu.

Primele joburi ale actorilor (Galerie foto)

Inainte de a-si vinde imaginea pe sume inimaginabile, Kim Kardashian, sotia lui Kanye West, era o simpla stilista, asistent personal pentru vedete precum Brandy Norwood (sora iubitului ei de atunci, rapperul Ray J), Lindsay Lohan, Nicole Richie si chiar Cindy Crawford.

I-a fost asistenta si lui Paris Hilton, ba chiar prietena o vreme, in perioada 2003 - 2007.

Despre Sean Connery nu multi stiu ca a fost zidar, laptar si ca lustruia sicrie pe bani. La 16 ani, cel care avea sa devina poate cel mai iubit dintre agentii 007, s-a inscris in Marina Regala scotiana. Un ulcer l-a scos insa la "pensie" inainte de vreme, asa ca s-a intors in orasul natal Edinburgh, unde s-a apucat sa lustruiasca sicrie.

Despre actorul Patrick Dempsey, cunoscut din "Anatomia lui Grey", se stie ca ii plac bolizii si viteza. Insa nu multa lume stie ca actorul, care il intruchipeaza pe Dr. Derek Shepherd, a fost jongler profesionist.

Dempsey a participat la nenumarate competitii in adolescenta, unele cu rezultate notabile. A fost si este interesat de circ, iar la un moment dat chiar voia sa urmeze scoala de clovni.

Whoopi Goldberg a fost, inainte de a deveni celebra, zidar si asistent al unui antreprenor de pompe funebre.

Legat de jobul ce poate parea multora morbid, chiar seful ei i-a facut o farsa care s-o intareasca pentru acest tip de loc de munca. I s-a spus atunci, isi aminteste actrita: "Nu ai de ce sa-ti fie teama. Gandeste-te la aceste corpuri ca la niste papusi mari, carora le vei aranja parul si fata".

"A fost in regula dupa aceea", a declarat Whoopi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#actori primele joburi, #vedete Hollywood primele joburi, #primele joburi actori, #joburi mari actori , #actor