Câți bani a încasat Brad Pitt numai anul trecut. Averea actorului s-a mărit considerabil

Miercuri, 15 Februarie 2023, ora 16:30
3848 citiri
Câți bani a încasat Brad Pitt numai anul trecut. Averea actorului s-a mărit considerabil
Brad Pitt a câștigat 100 de milioane de dolari FOTO facebook

Revista americană de afaceri Forbes a publicat lista tradiţională a celor mai bine plătiţi artişti din lume anul trecut.

În fruntea acestei liste, o surpriză: grupul Genesis, cu suma de 230 de milioane de dolari. O avere obţinută datorită vânzării catalogului lor către Concord Music Group în septembrie anul trecut.

Locul doi este ocupat de Sting, cu 210 milioane de dolari. O sumă obţinută datorită vânzării, de asemenea, a catalogului muzical al formaţiei The Police şi a discografiei personale către Universal.

Locul trei pe podium este ocupat de actorul şi regizorul american Tyler Perry, cu 175 de milioane strânse în ultimul an. Este singurul miliardar de pe listă. Star în ţara sa, dar necunoscut în restul lumii, Tyler Perry se află în fruntea unui imperiu audiovizual care produce seriale şi filme destinate publicului de culoare.

Pe locul al patrulea se află Trey Parker şi Matt Stone, creatorii „South Park” şi „The Book of Mormon”, care au acumulat anul trecut 160 de milioane de dolari dintr-un acord semnat cu Paramount, despre care se crede că are o valoare de 900 de milioane de dolari.

Restul clasamentului este format din duo-ul care se află în spatele „The Simpsons” - James L. Brooks şi Matt Groening (105 milioane de dolari), actorul Brad Pitt (100 de milioane de dolari), care a vândut o parte din compania sa de producţie Plan B către Mediawan, The Rolling Stones (98 milioane) şi regizorul James Cameron (95 de milioane).

Cântăreaţa Taylor Swift (92 de milioane de dolari), singura femeie din listă, ocupă locul nouă în acest clasament, care îl include pe ultimul loc pe starul reggaetonului Bad Bunny (88 milioane).

Eveniment Quarterly Report

Între bani și sănătatea comunității tale – Dorian Popa VS. Silviu Faiăr și Zoso
Între bani și sănătatea comunității tale – Dorian Popa VS. Silviu Faiăr și Zoso
Jocurile de noroc sunt o problemă majoră în România de ani buni dar opinia publică, presa și clasa politică au început să acorde atenție fenomenului abia în ultima perioadă. Două...
Horoscop zilnic. Joi, 28 septembrie. Zodia care trebuie să evite certurile
Horoscop zilnic. Joi, 28 septembrie. Zodia care trebuie să evite certurile
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ar fi cazul...
#Brad Pitt, #incasari, #bani, #milioane, #dolari, #avere castiguri , #stiri vedete