Brad Pitt, despre primele sale auditii

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 14:19
1877 citiri
Brad Pitt, despre primele sale auditii

Actorul Brad Pitt, ajuns, cel mai probabil, la apogeul carierei sale, a declarat recent ca venirea sa in Cetatea Filmului nu a fost una intampinata cu surle si trambite si ca nimic nu anunta succesul sau de mai tarziu.

Actorul de 48 de ani, care apare pe coperta revistei W, in editia pe februarie, a declarat ca, in anii '80, cand batea la usa Hollywood-ului, a avut niste auditii care i-au pus la indoiala decizia de a deveni actor, relateaza US Weekly. Primul mare rol pe care a incercat sa il obtina a fost in The Accused, cu Jodie Foster.

Pentru rolul facut in acest film, in 1988, Foster, in varsta de 49 de ani, care interpretase victima unui viol, a obtinut, de altfel, si un Oscar. Pitt, pe atunci doar un copil, a incercat sa obtina rolul violatorului. In prezent intelege de ce nu avea nicio sansa sa joace acel rol.

Amintindu-si despre auditie, acesta povesteste: "Am sunat dupa si am intrebat 'cum a mers?'. Au urmat trei secunde de liniste si apoi: 'Te-ai gandit vreodata sa iei lectii de actorie?'", isi aminteste amuzat actorul, tata a sase copii.

In ceea ce priveste performantele sale din prezent, Pitt e mai increzator in fortele sale: "Mor destul de bine, apropo. E unul dintre punctele mele tari. Incasez bine un glont", a spus el, mai in gluma, mai in serios.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Prad Pitt primele auditii, #Brad Pitt primele filme, #Brad Pitt The Accused, #The Accused Jodie Foster , #filme