Singurul care nu a auzit de Brad Pitt?

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 10:31
2298 citiri
Singurul care nu a auzit de Brad Pitt?

Notorietatea actorului Brad Pitt nu poate fi pusa la indoiala, mai ales in tara sa de bastina. Si totusi, recent, partenerul la fel de celebrei Angelina Jolie a fost pus intr-o situatie neobisnuita pentru el, trezindu-se fata in fata cu un american care nu avea nici cea mai vaga idee legat de persoana sa.

Cum Brad Pitt filmeaza pentru Fury, thriler despre cel de-Al Doilea Razboi Mondial, pe platou a fost invitat un veteran, Peter Comfort, in varsta de 90 de ani, un membru al echipajului unui tanc Sherman. In Fury, Brad Pitt este comandantul unui astfel de echipaj.

Brad Pitt s-a gandit ca ar fi o idee buna sa stea de vorba cu veteranul din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, pentru a putea afla mai multe despre aceste tancuri si a intra mai bine in pielea personajului, el fiind si cel care l-a sunat pe Comfort, informeaza Mirror.

Insa, surpriza: Peter Comfort nu auzise in viata lui de Brad Pitt, asa ca s-a vazut nevoit sa se documenteze pe Google inainte de a onora, constiincios, invitatia. A fost insa sincer, marturisindu-i mult mai tanarului sau interlocutor ca pana in urma cu o zi nu avea habar de existenta sa.

"Domnul Pitt a fost foarte prietenos si incantator, dar habar n-aveam cine e", a recunoscut veteranul. "I-am spus 'pana ieri nu aveam idee cine esti si apoi te-am cautat pe Internet si am vazut ca ai jucat intr-o gramada de filme'", a povestit batranelul, recunoscand ca nu vizioneaza filme "moderne".

"Sunt fanul unor actori precum Alec Guinness, insa, bineinteles, el este mort acum", a mai spus el. Chiar si asa, Comfort a fost invitat la premiera britanica a filmului, care va avea loc in noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Brad Pitt Fury, #Pitt veteran al doilea razboi mondial, #Brad Pitt filme, #Brad Pitt tanc Sherman , #filme