Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Surori si frati necunoscuti ai vedetelor (Galerie foto & video)

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 13:09
7083 citiri
Surori si frati necunoscuti ai vedetelor (Galerie foto & video)
Foto: Dlisted

Unele vedete au frati sau surori care au devenit, la randul lor, notorii gratie sangelui care le curge in vene.

Exista insa multi altii care au preferat sa ramana in umbra, chiar daca meritele lor le-ar justifica celebritatea.

Fratii deloc cunoscuti ai celebritatilor (Galerie foto)

Jim Hanks

E cazul lui Jim Hanks, fratele lui Tom Hanks. Desi nu multa lume a auzit de el, el e cel care ii da voce lui Woody, din "Toy Story", conform Learni.st.

Foto: Wikia

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen (stanga) este sora mai mica a gemenelor Mary-Kate si Ashley. Actrita la randul ei, insa prin forte proprii, Elizabeth este si om de afaceri, tot in domeniul modei.

Foto: Dlisted

Savannah Miller

Nu multa lume stie ca Sienna Miller are o sora. Aceasta nu a ales insa filmul, ci a optat pentru moda, devenind designer.

Foto: Metro

Lizzy Pattinson

Nici Robert Pattinson, starul francizei "Twilight", nu e singur la patrinti. Acesta are o sora mai mare, Lizzy, care este cantareata si compozitoare.

Doug Pitt

Doug este fratele celebrului Brad Pitt. Antreprenorul pasionat de alpinism (el urcand si pe Kilimanjaro in urma cu cativa ani) a aparut insa intr-o reclama Virgin Mobile Australia, care a devenit, anul trecut, virala.

Doug a fondat ServiceWorld Computer Center, dar si alte cateva companii ce activeaza in domeniul tehnologiei informatiei. Este si renumit filantrop, trimitand constant fonduri in Africa. De altfel, a fost numit si Ambasador al Bunavointei in Tanzania.

Cand geniul e trasatura de familie - Fratii si surorile celebritatilor (Galerie foto)

Hunter Johansson

Hunter Johansson este fratele geaman al actritei Scarlett Johansson. Iata-l aici tinand un discurs in 2010.

Dedee Pfeiffer

Fizic, putine asemanari exista intre Dedee Pfeiffer si celebra sa sora, actrita Michelle Pfeiffer. Si aceasta a fost actrita timp de 25 de ani, pozand la un moment dat si in Playboy. A lasat insa filmul, "cotind" spre psihologie.

Foto: IMDB

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#frati surori vedete poze, #frati surori celebritati poze, #familii vedete poze, #celebritati familii foto , #stiri Brad Pitt