Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 10 cele mai ciudate legaturi de rudenie

Joi, 21 Mai 2009, ora 12:29
7773 citiri
Top 10 cele mai ciudate legaturi de rudenie

Nu-i de mirare ca George W. Bush si Dick Cheney lucreaza atat de bine impreuna: doar sunt rude! Tot rude sunt si Barack Obama si Brad Pitt si chiar printul Charles si Camilla, ducesa de Windsor.

Cine stie, daca stai sa sapi prin arborele genealogic, poate descoperi ca esti var de gradul 10 cu printesa Diana. Forbes a gasit zece legaturi de rudenie cel putin stranii intre persoane cunoscute ale lumii politice si mondene.

1. Britney Spears si John Edwards

Volatila cantareata pop si fostul candidat la presedintia SUA, John Edward, sunt veri de gradul sapte. Stramosul lor comun este John Stovall, care s-a nascut in statul american Virginia, in jurul anului 1705.

2. Barack Obama si Brad Pitt

Actualul rezident al Biroului Oval si sex simbolul Brad Pitt sunt veri de gradul noua. Ei impartasesc un stramos, Edwin Hickman, care s-a nascut in 1690.

Fiul lui Edwin, Edwin junior este stra- stra- stra- stra- stra- stra- strabunicul lui Brad Pitt. Celalalt fiu, James, este stra- stra- stra- stra- stra- stra- strabunicul lui Obama, din partea mamei.

3. Printesa Diana si Sarah Palin

Printesa Inimilor si guvernatoarea Alaskai, Sarah Palin, impartasesc mai mult decat o predilectie pentru haide de designer - ele sunt verisoare de gradul 10. In urma cu 9 generatii, ele au un stramos comun: John Strongm care s-a nascut in Marea Britanie, in 1605.

4. Printesa Diana si Andrew Firestone

Cine ar fi crezut? Lady Di este verisoara de gradul 10 cu simpaticul Andrew Firestone, membru al familiei care detine celebra firma de cauciucuri, dar care este cunoscut mai bine pentru faptul ca a participat la emisiunea Tv The Bachelor. Firestone s-a casatorit in 2008 cu fotomodelul Ivana Bozilovic.

5. Tom Hanks si Abraham Lincoln

Asemanarea fizica nu este remarcabila, dar omul care l-a jucat pe "incetul" Forrest Gump este ruda cu celebrul si cerebralul Abraham Lincoln, cel de-al 16-lea presedinte american.

6. Printul Charles si Camilla Parker Bowles

S-au casatorit, dar se pare ca au si o legatura de rudenie - veri de gradul noua. Sa traiasca Casa de Windsor!

7. Richard Nixon si James Dean

Desi fostul presedinte american si actorul rebel nu par sa aiba prea multe in comun in afara de nationalitate, ei sunt de fapt veri de gradul sapte.

8. Franklin D. Roosevelt si Sarah Palin

Desi a vrut, fara succes, sa ii reprezinte pe democrati la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Sarah Palin are o ruda care a reusit: Franklinn D. Roosevelt. Ei sunt veri de gradul noua.

9. George W. Bush si Dick Cheney

Cel de-al 43-lea presedinte american si "adjunctul" sau aveau o legatura chiar inainte de a incepe sa colaboreze la Casa Alba. Ei sunt veri de gradul noua. Punctul de legatura il reprezinta William si Lydia Fletcher, care s-au nascut in jurul anului 1622.

10. George W. Bush si Hugh Hefner

Politicianul republicam nu pare nici el sa aiba multe in comun cu fondatorul Playboy, Hugh Hefner, mai ales ca este o persoana care frecventeaza cercuri religioase. Dar "W" si Hefner sunt veri, ce-i drept mult mai indepartati, de gradul 11. Stramosul comun este Thomas Richards, care a murit in jurul anului 1650.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#legaturi rudenie, #top Forbes rude, #Obama Brad Pitt, #veri de grad , #stiri Brad Pitt
Comentarii
A
asta-i culmea
rank 1
" Desi a vrut, fara succes, sa ii reprezinte pe democrati la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Sarah Palin are o ruda care...'