Brad artificial ideal de 180cm și 210cm

Advertorial
Marti, 02 August 2022, ora 17:44
7611 citiri
Brad artificial ideal de 180cm și 210cm
FOTO: lumeabrazilor.ro

Atunci când alegeți un brad de Crăciun, este extrem de important să luați în considerare înălțimea acestuia. Dacă cumpărați un brad artificial pentru o casă familială cu tavane mai înalte sau un apartament cu tavane mai joase, trebuie desigur să alegeți dimensiunea potrivită al bradului artificial.

Brad artificial ideal pentru apartamente

Deoarece de obicei este mai puțin spațiu în apartamente, un brad artificial de 180 cm sau 210 cm este ideal. Aceste înălțimi de brazi de Crăciun sunt cele mai bine vândute în general. Nu contează doar înălțimea copacului. Atunci când cumpărăm un brad, trebuie să ne gândim și la faptul că, cu cât bradul artificial este mai înalt, cu atât lățimea acestuia este mai mare. De aceea, înainte de a cumpăra un brad, este bine sa măsurăm spațiul în care dorim să așezăm bradul. Cu toate acestea, un brad artificial de 180 cm și 210 cm este de obicei alegerea potrivită pentru camerele de zi standard..

Brazi de lux și brazii artificiali ieftini

În cele mai bine vândute înălțimi de 180 cm și 210 cm, puteți găsi atât brazii de lux, cât și brazii artificiali ieftini. Brazii de lux sunt produși fie dintr-o combinație de crenguțe 3D și clasice din PVC, cu crenguțe 3D pe tot perimetrul copacului iar interiorul bradului artificial este îngroșat cu crenguțe clasice din PVC, fie brazii de lux sunt produși exclusiv cu crenguțe 100% 3D., care garantează realismul lor perfect și imitația coniferelor naturale. Dacă aveți suficient spațiu în sufragerie, puteți găsi și brazi de Crăciun extra-lați, cu înălțimi de 180 cm și 210 cm, care seamănă cu copacii de tip american.

Pin, brad sau molid

Puteți găsi cele mai bine vândute înălțimi de brazi în diferite modele de conifere. Pini frumoși, denși, cu ace groase, brazi de Crăciun eleganți cu capetele ramurilor ușor îndoite sau molizi cu ramuri mai lungi și înguste în magazinele cu brazi de Crăciun moderni artificiali. Desigur, acești brazi nu trebuie să fie exclusiv verzi. Ei pot avea o culoare modernă albă ca zăpada, sau o combinație de crenguțe verzi care sunt acoperite cu zăpadă la capete. Pentru cei mai extravaganți, producătorii produc astăzi și brazi artificiali de Crăciun în diverse nuanțe de culoare. Toată lumea poate avea astăzi un brad de Crăciun violet, roz sau negru.

Cum să împodobiți un brad artificial de 180 cm și 210 cm

Nu aveți nevoie de prea multe decorațiuni de Crăciun pentru a vă împodobi un brad de 180 cm și 210 cm. Daca vreți să vă împodobiți bradul artificial intr-un mod cu adevărat modern și cu stil, alegeți decorațiuni de Crăciun în alb în combinație cu auriu, argintiu, roz pudrat sau roșu. În acest moment, foarte populară este și culoarea albastră sau turcoaz a decorațiunilor de Crăciun. Ar trebui să folosiți și globuri clasice de Crăciun, diverse flori artificiale, pene sau păsări.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Brad, #brad Craciun, #brad artificial , #stiri life style