Știri Braila

Arhiva

22 Mai 2023 - Interlopul Dasaev trebuie să plătească bani grei baschetbaliștilor americani pe care i-a înjunghiat într-un club. Sportivii au cerut daune ca în America

157.000 de dolari trebuie sa plateasca temutul interlop brailean Daniel Gabriel Husein zis Dasaev celor doi baschetbalisti americani pe care i-a injunghiat intr-un club din Braila.

09 Mai 2023 - Asistent de la Spitalul Județean de Urgență din Brăila, acuzat că ar fi agresat sexual o adolescentă

Un asistent de la Spitalul Judetean de Urgenta este acuzat ca ar fi agresat sexual o minora in varsta de 15 ani in timpul unei sedinte de recuperare medicala.

08 Mai 2023 - Crimă odioasă în Brăila. Femeie de 95 de ani, violată și omorâtă, găsită fără suflare de propriul fiu

O femeie de 95 de ani din Ianca, judetul Braila, a fost gasita moarta de propriul fiu, in casa in care locuia singura.

08 Mai 2023 - Mesajul unui antreprenor pentru firmele amendate de Poliția Locală: „Nu acceptați abuzurile. Eu am câștigat în instanță”

Un antreprenor din Braila a lansat, pe un grup dedicate oamenilor de afaceri, un indemn prin care ii avertizeaza pe antreprenori ca risca sa fie victime ale abuzurilor Politiei Locale.

05 Mai 2023 - Rețineri la Brăila în dosarul de tentativă de omor asupra interlopului ”Pinocchio”. Cine sunt cei care i-au tăiat mâinile cu maceta

Patru indivizi din Braila, care, in urma cu o saptamana, l-au taiat cu macetele pe un barbat dintr-o grupare rivala au fost prinsi de politisti si retinuti pentru 24 de ore.