"Dupa Dumnezeu, potopul!", de Virgil Andronescu, se lanseaza la Biblioteca Judeteana

   

"Dupa Dumnezeu, potopul!" este titlul cartii scrise de Virgil Andronescu si aparute in Editura Pim Iasi, care se va lansa joi 15 decembrie, ora 17:00, in sala mare a Bibliotecii Judetene "Panait Istrati".

Moderatorul evenimentului va fi poetul Constantin Gherghinoiu. Vor participa scriitorul Dumitru Anghel si dramaturgul Ion Balan.

Aparitia cartii a fost sponsorizata de InfoZone Media - Agentia Regionala de Stiri Europene.
Virgil Andronescu, pe numele real Virgil-Nicolae Andronache, este nascut in Turnu Magurele, judetul Teleorman, si este membru fondator al Cenaclului literar-artistic "Dimitrie Stelaru" (2001) si membru al cenaclului "Zboruri" (2002).

A publicat: "Poezii" (2003) , Editura Tipoalex Teleorman, "Chipul tau bland coborat din icoane, ma tine strans sub pleoapa" (2010), Feed Back Iasi, "Ultimele luni din viata umbrei mele (2011), Editura Alfa Iasi, "Dupa Dumnezeu, potopul!" (2011), Editura PIM Iasi.
Premii obtinute: 1994 - Premiul al-III-lea la Festivalul National de Poezie Zaharia Stancu, editia a VI-a, comuna Salcia, judetul Teleorman si Premiul Editurii Teleormanul Liber; 2003 - Premiul pentru cea mai buna carte - Poezii - in cadrul expozitiei de carte a scriitorilor teleormaneni organizata de Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a judetului Teleorman; 2005 - Diploma de buna organizare, a mesei rotunde cu participare judeteana si nationala a Clubului de Dezbateri Aletheia. (A.S.)
Views5
Marti, 13 Decembrie 2011, ora 11:23
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Politistii din Braila sunt in alerta. O fata de 12 ani a fost data in urmarire internationala dupa ce a disparut de la domiciliu
O femeie de 37 de ani, din Braila, a anuntat marti, 7 iulie, disparitia fiicei sale de 12 ani, ...
Un batran si-a ucis cu sadism fostul ginere. "N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?"
Un barbat de 76 de ani a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi pentru ca si-a ...
S-a simplificat procedura pentru rezervarea locurilor de parcare din municipiul Braila
* pentru evitarea clasicelor deplasari la ghiseu, totul se face in prezent exclusiv on-line, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor