De Zilele Brailei, doua spectacole de exceptie oferite de Teatrul "Maria Filotti"

   

Sambata, 17 august 2013, incepand cu ora 11.00, pe strada Mihai Eminescu, in dreptul intrarii B a Teatrului "Maria Filotti", va fi amenajata o scena de dimensiuni medii in vederea sustinerii reprezentatiei "Lumea Povestilor", un spectcol pentru copii oferit de institutia de cultura braileana si interpretat de actritele Catalina Nedelea si Flori Popa.

Evenimentele continua si duminica dimineata, incepand cu ora 9.30 cand brailenii vor gasi "Porti Deschise la Teatrul Maria Filotti".

In decurs de doua ore avand ca ghizi pe Directorul Teatrului, Lucian Sabados, si pe domnul Viorel Urse, brailenii care doresc sa cunoasca si "fetele ascunse" ale teatrului, respectiv culisele vor fi condusi atat in spatiile de productie (ateliere) cat si in spatiile administrative si bineinteles in zona scenei, dar si in spatiile deja consacrate pentru spectacole respectiv holurile si sala de spectacole.

Tot duminica, 18 august, incepand cu ora 11.00, pe strada Mihai Eminescu, pe scena deja amenajata, Teatrul "Maria Filotti" va oferi brailenilor indragitul spectacol de magie "Bagheta Magica", in regia lui Andrei Teasca si in interpretarea actorilor Narcisa Novac, Corina Bors si Adrian Stefan. Vor fi 50 minute de delectare si mai ales suspans, mister, magie si... deznodamant fericit.
"Magia si teatrul impreuna intr-un spectacol unic care incita cu un amestec de jocuri eterne. Prin puterea visului si a magiei, facem cunostinta cu personaje minunate, balaurul fioros, printesa cea frumoasa, iepurasul Bocanila, intr-o atmosfera incarcata de mister. Momentele de magie starnesc imaginatia celor mici si celor mari, aparitii, disparitii, esarfe colorate, bile, iluzii. Acesta este darul magiei pentru oameni" - Andrei Teasca, regizor.
Pe langa aceste actiuni, Teatrul "Maria Filotti" va participa la Zilele Brailei cu o prezentare a unor elemente spectaculoase de scenografie pe fatada Teatrului de pe strada Mihai Eminescu, va asigura un mare numar de costume de epoca pentru diferitele manifestari si va sprijini cu tehnici de scena Concertul de Jazz programat sambata, 17 august in Gradina Publica incepand cu 20.30.
Vineri, 16 August 2013, ora 07:20
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Situatie din ce in ce mai grava la Braila. Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus a explodat si aproape ca nu se mai gasesc paturi pentru bolnavi
Autoritatile judetene fac apel la populatie sa respecte masurile de distantare sociala si pe cele de ...
Inca 15 braileni infectati! La Braila sunt 226 pacienti confirmati cu coronavirus
* de la inceputul pandemiei, la Braila, 220 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul ...
Crima oribila din Varsatura. Judecata
* procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au dispus trimiterea in judecata a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor